Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Διαγωνισμός ¨Καινοτομώ - Επιχειρώ 2012¨, Παρουσίαση Επιχειρηματικών Σχεδίων

Ολοκληρώθηκε σήμερα, 10 Δεκεμβρίου 2012, η παρουσίαση των επιχειρηματικών σχεδίων που κατατέθηκαν από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό "Καινοτομώ - Επιχειρώ 2012" που διοργάνωσε η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας {ΔΑΣΤΑ) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.


Από τις 17 συνολικά προτάσεις επιλέχθηκαν 10 ιδέες για την επόμενη φάση. Τελικά κατατέθηκαν 5 επιχειρηματικά σχέδια με την υποστήριξη και τη συνδρομή των στελεχών της Μονάδας Καινοτομίας & Επιχειρηματικότας (ΜΟΚΕ}του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Ο διαγωνισμός έχει φτάσει πλέον στην τελευταία φάση, αυτή της τελικής αξιολόγησης και της επιλογής των 3 προτάσεων που θα επιλεγούν για βράβευση. 
Τα 3 καλύτερα επιχειρηματικά σχέδια θα βραβευτούν σε ειδική τελετή ύστερα από αξιολόγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης του διαγωνισμού, ενώ η ΜΟΚΕ θα αναλάβει την ανάπτυξη και επαγγελματική τεκμηρίωση των βραβευθέντων επιχειρηματικών σχεδίων προκειμένου να βοηθήσει στην ανεύρεση χρηματοδότη ή στην υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση

1 σχόλιο:

  1. Είχε γίνει μια ανάλογη προσπάθεια από την ΠΑΜΘ με το Πρόγραμμα ΤΕΧΝΟΓΕΝΕΣΙΣ, αν θυμάμαι καλά; Το σημαντικότερο σε κάθε τέτοια προσπάθεια είναι να βρεθεί χρηματοδότηση ώστε η καινοτομική ιδέα να πάρει σάρκα και οστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή